Kanelsnurrer

Kokoskage med citrongræs

 

image

 

Ca. 8 personer
200 g blødt smør
125 g hvedemel
4-5 stænger citrongræs
250 g sukker
4 æg
125 g kokosmel
2 tsk bagepulver

Sirup:
Den yderste skræl af citrongræsset
75 g sukker
75 ml vand

Fremgangsmåde:
Pil den yderste skræl af citrongræssene, læg skrællen til siden.
Hak de skrællede citrongræs fint.
Kom det hakkede citrongræs i en foodprocesser sammen med sukkeret, og blendt det godt.
Tilsæt smør, kokosmel og æggene, og blendt igen.
Kom til sidst mel og bagepulver i. Blendt for sidste gang.

Kom bagepapir i bunden af en springform med en diameter på 22 cm
Smør siden med fedtstof og drys med mel. Kom dejen i.
Bag kagen i en forevarmet ovn på 170 grader, bag kagen i ca. 40-45 minutter. Lad kagen køle af ca. 15 minutter, befri kagen fra springformen og kom den over på er fad.

Sirup:
Hak skrællen fra citrongræsset, kom der i en lille gryde sammen med vand og sukker.
Lad det koge ved middel varme i ca. 10 minutter indtil den er tyknet lidt. Si siruppen.
Prik huller i kagen med en strikkepind og hæld siruppen udover kagen. Lad den trække lidt.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Kanelsnurrer