Fastelavnsboller med creme og remonce

Brownie

imageimage

 

En af mine absolut yndlingskager. En lækker chokoladerig kage. Den smager bare helt fantastisk! Opskriften stammerr fra Claus Meyer, dog med et par små ændringer.

Ca. 12 stk

250 g mørk chokolade, minimum 70%

135 g smør

5 æg

380 g sukker

65 g hvedemel

15 g usødet kakaopulver

1/2 tsk. salt

evt. hakket chokolade og nødder

1 firkantet form, ca 24×24

Forvarm ovnen ved 170 grader varmluft.

Hak chokoladen groft og smelt den over vandbad med smørret. Pisk æg og sukker sammen(det må ikke være for luftigt). Rør chokoladeblandingen i. Sigt mel og kakaopulver, rør det i med saltet. Kom dejen i en form med bagepapir og bag den i ca. 25 minutter, den skal kun lige have sat sig.

 

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller med creme og remonce